Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" food consumption"
26 wyników
[1-20] [21-40]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Świetlik K. TRENDS IN BEHAVIOUR OF MODERN FOOD CONSUMERS IN POLAND pdf
2. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Blenda N., Nesterchuk Y., Rybchak V. Indicators of the level of food security in Ukraine pdf
3. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Goryńska-Goldmann E. Geneza i pojęcie żywności lokalnej w powiązaniu z ideą zrównoważonejkonsumpcji pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Bakos I., Khademi-Vidra A. Alternative Local Food Shopping Communities in Hungary pdf
5. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2019
Szwacka - Mokrzycka J. INTERDISCIPLINARY TAKE ON FOOD CONSUMPTION pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Maciejewski G. Ekonomiczna dostępność żywności w państwach Unii Europejskiej pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Koszela G., Ochnio L. Changes in Consumer Food Preferences in EU Countries from 2001-2013 pdf
8. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kułyk P., Michałowska M. Uwarunkowania i kierunki zmian w spożyciu żywności w województwie lubuskim pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Zalega T. Determinants Underlying the Selection of Certain Food Products in Urban Households of Seniors in Poland pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Barska A. Innowacje na rynku produktów żywnościowych z perspektywy polskichi czeskich konsumentów generacji Y pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Laskowski W., Świstak E. Zmiany wzorca konsumpcji żywności na wsi i ich uwarunkowania pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Halicka E. Postawy i zachowania nabywcze kobiet wobec znakowania żywności symbolami dobrowolnych certyfikatów jakości pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Ganczewski G., Prandota A., Rejman K., Zabłocka K. The Possibility of Food Consumption Improvement by Reducing Food Wastage in the Households in Poland pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kaczorowska J., Kowrygo B. Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Seremak-Bulge J. Zmiany cen detalicznych przetworów mlecznych oraz spożycia mleka po akcesji do Unii Europejskiej pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Rybowska A. Powszechne przekonania dotyczące wybranych zachowań żywieniowych w opinii konsumentów 65+ pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Chudzian J. Wpływ czynników ekonomicznych na zachowania zrównoważone konsumentów żywności pdf
18. Scientific Journal Warsaw University of Life Sciences SGGW - Problems of World Agriculture, 2015
Dudek H., Koszela G., Krawiec M. Are Changes in Food Consumption in the European Union Environmentally Friendly? pdf
19. Scientific Journal Warsaw University of Life Sciences SGGW - Problems of World Agriculture, 2014
Halicka E., Kowrygo B., Rejman K. Sustainable Diet and Changes in Food Consumption in Chosen European Union Countries pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2013
Gałązka M. Społeczno-demograficzne uwarunkowania kształtowania się wydatków żywnościowych w gospodarstwach domowych w Polsce pdf